Valaistus
Valaistus Valaistus Valaistus

Helo Deco valaistusratkaisut saunaan

Tunnelmallinen valo saunaan syntyy huolellisesti harkituilla valaistusratkaisuilla. Kuituvalo sopii saunan valaisuun erinomaisesti sen kauniin lämpimän värisävyn, kestävyyden sekä helpon asennettavuutensa puolesta. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua oikean valaistuksen löytämisessä.

Kuituvalaistus lauteisiin

Valikoimissamme on Cariitin katto- ja laudekuitusettejä. Cariitin laudekuitusetti antaa tunnelmallista, epäsuoraa valoa saunaan. Selkänojaan sekä ylä- ja alalauteen väliseen välitilasäleikköön voidaan jo tehtaalla porata reiät kuituja varten. Laudekuitusetin projektori on kosteutta kestävä ja siksi se voidaan asentaa saunatilaan.

Kuituvalaistus kattoon

Katossa käytettävät kuidut ovat lasikuitua, joka kestää hyvin lämpöä. Vakiosetteihin kuuluu kiuaslinssi, jonka voi asentaa kiukaan ylle valaisemaan löylyhöyryä. Kattokuitusetin projektori asennetaan johonkin saunaan rajoittuvaan kuivaan tilaan. Tarvittaessa myös kattokuitusetteihin on saatavilla saunatilaan sijoitettava kostean tilan projektori.

Kalusteet ja muut valaistustuotteet

Lämpömittarin ja soihtukalusteen lisäksi kuituvalaistukseen voidaan yhdistää muitakin valaisinkalusteita, kuten valaistavan löylykiulun, majakkakalusteen tai puisen kattotähden.

HeloDeco valikoimista löydät ratkaisuja saunan ohella myös kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Kylpyammeen ylle asennettu tähtitaivas luo yleellistä tunnelmaa nautinnolliseen kylpyhetkeen. Valaistavat pyyhekoukut, lasialtaat, peilit ja hyllyt valaisevat tilaa uudella tavalla.

Lisätietoja Cariitti Oy:n saunan valaistus –sivuilta

Laudekuituvalojen asennus- ja suunnitteluohje (PDF)
Kattokuituvalojen asennus- ja suunnitteluohje (PDF)